Klik hier om te luisteren.

 

Het is Koningsdag dus om 20:00 uur een speciale uitzending van Radio Juliana met onze voormalige vorstin. Wat niemand wist, is dat onze oude Koningin Juliana op Soestdijk niet alleen haar eigen toneelclubje had maar ook een eigen radiopiraat. De uitzendingen werden nooit uitgezonden omdat de BVD de uitzendingen destijds onderschepte. Kort geleden zijn er toch tapes gevonden. 40UP Radio is blij en vereerd om op Koningsdag het uur van An Dodeman (Marjan Luif) postuum beschikbaar te stellen aan Radio Juliana vanaf Paleis Soestdijk. De aflevering komt hoogstwaarschijnlijk uit eind jaren 60, begin jaren 70. De muziekkeuze van onze voormalige vorstin gaat alle kanten en uit de opname blijkt dat ze ook een enthousiast danser was. Als klap op de vuurpijl komt Juliana aan het einde van de uitzending nog met een aantal onthullingen over Bernard en haar dochters Beatrix, Margriet en Irene.